Dit is de winnaar van 'Make Up Your Mind'

zondag 16 mei 2021

Barry Atsma is de winnaar geworden van 'Make Up Your Mind' bij RTL 4. Met zijn prachtige outfit en spectaculaire performance wist hij zowel presentator Carlo Boszhard, het panel bestaande Fred van Leer, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Ruben Nicolai en de professionele drag queen jury onder leiding van Envy Peru compleet omver te blazen.

​Hij bleek tevens een master in disguise te zijn, want tot het laatste moment wist hij zijn identiteit verborgen te houden.


Carlo Boszhard: 'Ik ben onder de indruk van alle deelnemers, ontroerd door de mooie woorden van Barrie Stevens, trots op de dappere reden om mee te doen aan dit programma van Jim Bakkum. Peter R. de Vries is voor mij altijd al een held geweest en heeft dat met zijn deelname nogmaals bevestigd. Barry Atsma is de perfecte winnaar op een avond waar niemand heeft verloren.'

Naast de winnaar deden er nog 6 andere bekende Nederlandse mannen mee en een speciale mystery drag queen. De mannen gingen de uitdaging aan om de kunstvorm drag eigen te maken en hun 'inner queen' te omarmen. Na een intensieve training hebben ze in deze eenmalige zaterdagavondshow laten zien hoe zij als een ware diva over de catwalk paraderen, een perfecte lipsync uitvoeren en hebben ze heel veel indruk weten te maken op de vakjury en de kijkers.

In het speciale Videoland programma 'Make Up Your Mind: De Weg Naar De Catwalk' is te zien hoe de kandidaten het traject hebben ondergaan. Wie maakte een vliegende start en voor wie was het een echte uitdaging?

'Make Up Your Mind' en 'Make Up Your Mind: De weg naar de Catwalk' worden geproduceerd door Herriemakers en zijn terug te kijken bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers