Dit najaar bij Veronica: topsport, topfilms en spannende topreality

maandag 30 augustus 2021

Veronica, dé film- en sportzender van Nederland, brengt dit najaar meer dan ooit te voren spanning én ontspanning in een variëteit aan thema-avonden.

De mannen van 'Veronica Inside' zijn terug op maandag en vrijdag. Vanaf donderdag 16 september komt hier met de start van de UEFA Europa League en de nieuwe UEFA Europa Conference League nog meer voetbal bovenop. Op andere avonden zendt Veronica topfilms uit; van films met superhelden en keiharde actie, tot sciencefiction en films met een haast ondraaglijke spanning


Met het gloednieuwe 'Emergency Rescue', dat vanaf zaterdag 4 september exclusief te zien is, biedt Veronica bovendien spannende reality. Vanaf vanavond staan wekelijks op maandagavond om 22.20 uur, direct na 'Veronica Inside', de sketchprogramma's 'Grensoverschrijdend' – in Nederland exclusief bij Veronica te zien – en 'Komt Een Man Bij De Dokter' op het programma. Het nieuwe seizoen van 'Overtreders' start op vrijdag 10 september om 22.00 uur.

Dinsdag- en woensdagavond is het tijd voor spannende actie bij Veronica. Met onder meer Tom Cruise in 'Missions Impossible Fallout', 'Edge of Tomorrow' en 'Knight and Day'. En vanaf begin oktober films met de meest gruwelijke femme fatales, waaronder Angelina Jolie in 'Salt', Jennifer Lawrence in 'Red Sparrow' en de première van 'Anna'. Op de donderdagavond komen verschillende superheldenfilms voorbij. 'Aquaman' en 'Wonder Woman' bijvoorbeeld, maar ook 'The Dark Knight' met Heath Ledger mag in dit rijtje niet ontbreken.

In het weekend wordt de spanning opgevoerd: vanaf zaterdag 25 september start Veronica met het Halloweenthema en gaat ook een aantal films in première, waaronder 'Hereditary', 'Us' en 'IT Chapter Two'. Op de zondag is het tijd voor sci-fi en zie je klassiekers als 'Independence Day', maar ook de première van 'The Predator'.

'Grensoverschrijdend' - vanaf 30 augustus, 22.20 uur
Het programma 'Grensoverschrijdend' is een reeks die grensoverschrijdend gedrag belicht, uitvergroot en verdraait. De draak wordt gestoken met allerlei soorten grensoverschrijdend gedrag: seksueel, maar ook pesten, discriminatie en geweld. Een aflevering bestaat uit opzichzelfstaande sketches, gebracht door diverse personages in evenveel verschillende arena's.

'Emergency Rescue' - vanaf zaterdag 4 september, 18.00 uur
In 'Emergency Rescue' zetten elke dag zoek- en reddingshelden in het Verenigd Koninkrijk hun leven op het spel. In dit spectaculaire programma krijgen we een uniek inkijkje in het leven van een reddingswerker. Met meeslepende en ontroerende verhalen en talloze acties die onmogelijk lijken.

'Overtreders' - vanaf vrijdag 10 september, 22.00 uur
Wanneer mensen zich niet aan de regels houden of voor overlast zorgen, lopen zij de kans daarop aangesproken te worden. Wordt het een goed gesprek, een boete of worden ze zelfs aangehouden? Welke afwegingen maken de handhavers en hoe reageert de burger wanneer die op zijn of haar gedrag wordt aangesproken? Dat zie je in 'Overtreders'!

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers