Dit najaar nieuw seizoen van 'Dit Was Het Nieuws' mét publiek!

vrijdag 2 juli 2021

'Dit Was Het Nieuws' is vanaf donderdag 2 september terug! Komend seizoen verschijnen twee nieuwe gezichten aan tafel: stand-upcomedian Patrick Laureij en cabaretier Daniël Arends.

Samen met Harm Edens en Jan Jaap van der Wal leggen zij het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. Alleen dit seizoen wisselen Patrick en Daniël elkaar af als teamcaptain om de plek van Peter Pannekoek te vervangen, vanwege zijn voorbereidingen op de Oudejaarsconference.


Gasten van dit seizoen
Teamcaptains Jan Jaap van der Wal, Daniël Arends en Patrick Laureij worden bijgestaan door verschillende bekende gasten, waaronder Youp van 't Hek, Paul de Leeuw, Niek Barendsen, Défano Holwijn, Sybrand Buma, Glen Faria, Lauren Verster, Anita Sara Nederlof, Linda Polman, Sarah Sylbing, Ester Gould en Sander de Kramer.

Dit seizoen mag er weer beperkt publiek aanwezig zijn bij de opnames van 'Dit Was Het Nieuws'.

'Dit Was Het Nieuws', vanaf 2 september om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers