Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen 'Heel Holland Bakt Kids'

maandag 18 september 2023
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Het wordt weer smullen, want het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids' start binnenkort! Het is het vertrouwde recept in een nieuw jasje: onder leiding van kersverse presentator Plien van Bennekom gaan zes bakduo's aan de slag met de verschillende opdrachten die juryleden Robčrt van Beckhoven en Janny van der Heijden voor ze hebben bedacht.

Wie wordt de beste junior thuisbakker van Nederland? Op zapp.nl/programmas/heel-holland-bakt-kids stellen Floris en Tamara, Hannah en Jetske, Jur en Erik, Lieve en Amber, Mira en Ebru, en Sara en Carmen zich voor.


De deelnemers bakken wekelijks de sterren van de hemel om tot meesterbakker te worden verkozen en om uiteindelijk de finale te halen. Wie wordt de winnaar van het vierde seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids'?

Plien om op te eten
In de eerste aflevering heten de bakkertjes de nieuwbakken presentator Plien van Bennekom op een bijzondere manier welkom: ze maken een decoratiebeslag met daarop het gezicht van Plien. Het spektakelstuk is een boek van koek met als inhoud cake en een lekkere vulling. Wie bakt er volgens het boekje en wie verlaat als eerste de tent?

'Heel Holland Bakt Kids'
Zes jonge bakkers gaan, met hulp van een bakmaatje, de strijd aan met elkaar. Elke week bedenken juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de meest uiteenlopende bakopdrachten. Dit alles onder toeziend oog van Plien van Bennekom.

'Heel Holland Bakt Kids', vanaf zaterdag 30 september om 19.20 uur op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers