Dit zijn de koppels van 'Temptation Island: Love or Leave'

donderdag 29 oktober 2020
Foto: Videoland - © RTL 2020

In het nieuwe programma 'Temptation Island: Love or Leave' is niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn.

Fans van Reality Love & Dating programma’s kunnen vanaf donderdag 26 november hun hart ophalen. Want vanaf dat moment zien we bij Videoland hoe vier koppels in het zonnige Italië antwoorden proberen te vinden op de vraag of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. Maak kennis met de koppels van 'Temptation Island: Love or Leave', gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels.


Sonny & Jaydi
De beeldschone 22-jarige Jaydi is al drie jaar samen met de 27-jarige charmante Sonny. Ze wonen samen in Zandvoort en zien een serieuze toekomst samen. Ondanks dat ze ongelofelijk gek zijn op elkaar, heeft het stel twijfels en vragen ze zich af of dit het nou is. Sonny vindt Jaydi een prachtige meid maar moet zelfstandiger worden en Jaydi zou graag zien dat Sonny wat minder egoïstisch wordt. In strikte afspraken maken voor 'Temptation Island', geloven de twee niet. Sonny: 'Je moet juist het proces in om echt te weten of je echt voor elkaar bestemd bent. Afspraken maken voelt dan als valsspelen.'

Karina & Gregory
De 24-jarige Karina en de 29-jarige Gregory wonen twee jaar samen en zijn al zeven jaar een liefdevol koppel. Een misstap kan gebeuren, maar is het vertrouwen in elkaar er dan nog wel? Karina en Gregory willen er tijdens 'Temptation Island' achterkomen. De aantrekkelijke Karina vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren terwijl Gregory graag al de volgende stap wil zetten.

Gulcin & Sorelis
Al jaren wacht de mooie 28-jarige Gulcin op een huwelijksaanzoek van haar beschermende 32-jarige vriend waar ze inmiddels al negen jaar een fijne relatie mee heeft. Helaas zijn er vanuit beiden dingen gebeurd waardoor ze elkaar eerder wantrouwen dan vertrouwen. Dat is dan ook precies de reden waarom ze meedoen aan 'Temptation Island'. Komen ze hier samen uit? Dan zal Sorelis haar eindelijk ten huwelijk vragen. Wie weet op het laatste kampvuur.

Denise & Marco
De smoorverliefde 31-jarige Denise is al 3,5 jaar gek op de 29-jarige Marco. De vonk sloeg over in de sportschool en inmiddels wonen ze al een tijdje samen in Capelle aan den IJssel. Na een vakantie met zijn beste vriend op Mallorca begon het vlammetje iets bij hem te doven. Sindsdien is Denise onzekerder geworden en vertrouwt ze Marco niet helemaal meer. Met hun deelname aan dit programma hopen ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen en volwassener te worden in hun relatie.

'Temptation Island: Love or Leave' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV en is vanaf donderdag 26 november bij Videoland te zien. In totaal zijn er 14 afleveringen (start met 2 afleveringen, daarna wekelijks 1 aflevering).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers