Dit zijn de thuisbakkers van het elfde seizoen 'Heel Holland Bakt'

donderdag 11 januari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2024. Op de website van Heel Holland Bakt en op de Instagrampagina worden Aruna, Carla, Dennis, Peter, Pien, Rachida, Rudo, Sandra, Susan en Tim geďntroduceerd.

Het elfde seizoen van 'Heel Holland Bakt' start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1. En natuurlijk zijn ook André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.


Vanaf 28 januari terug op tv
'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 28 januari terug! Het is het elfde seizoen van het populaire bakprogramma van MAX. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin leidt alles in goede banen.

Aflevering 1
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de (be)slag. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van deze week. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en de aflevering wordt afgesloten met een waar financierspektakel.

Nieuwe receptuur 'Doorbakken'
Wat bijna niemand weet is dat er na de opnames van 'Heel Holland Bakt' in het grootste geheim wordt doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen door ze te testen op vrijwilligers. Om de stress, die de amateurbakkers in 'Heel Holland Bakt' ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren: van binnenstormende fanfares tot een vuurspuwer en van Orgel Joke tot Frank Sinatra. Dit alles wordt in goede banen geleid door André en Janny.

Nu kan het publiek dit voor het eerst volgen. In de kakelverse Video On Demand-serie 'Doorbakken' gaan elke aflevering twee vrijwilligers - bekende bakfans - onder leiding van Robèrt de strijd aan in zijn proefkeuken. De serie haakt aan op de thema's en opdrachten van 'Heel Holland Bakt'. Wie bakt de opdracht uit HHB het best na? Je ziet het wekelijks vanaf zondagochtend 28 januari op NPO Start.   

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers