Drama tijdens eerste liveshow 'So You Think You Can Dance'

zondag 11 oktober 2009

De eerste liveshow van 'So You Think You Can Dance' is niet zondagavond niet helemaal volgens plan verlopen. Tijdens de performance van het laatste koppel sloeg het noodlot toe. De 19-jarige Lorenzo zakte door zijn knie en bleef liggen op het podium. Het presentatieduo legde meteen de show stil.

Mede

werkers kwamen aangesneld met ijs voor de knie van Lorenzo. Zijn danspartner Oona wist niet meteen wat er aan de hand was, maar als snel ging de regie over naar een extra commercialbreak. Lorenzo werd afgevoerd en achter de schermen verzorgd door het medisch team.

Ook de jury was enorm geschrokken door het pijnlijke voorval. Vlaams jurylid Nicky Vernieuwe was 'helemaal van haar melk' en met tranen in haar ogen loofde ze de dansprestatie van Oona en Lorenzo.

Hoe het verder moet, is nog niet helemaal duidelijk. Lorenzo gaf na de eerste medische zorgen al een korte reactie. 'Het was schrikken, door een verkeerde beweging schoot mij knie even uit de kom. Even later zat hij er wel terug in, maar wat de gevolgen zijn, is mij nog niet duidelijk', aldus Lorenzo.

Het was trouwens niet voor het eerst dat Lorenzo af te rekenen heeft met een blessure. Tijdens zijn auditie bezeerde Lorenzo zijn teen. Hopelijk is volgende week alles terug in orde...

Uiteindelijk moesten twee finalisten de show verlaten. De vakjury besloot om de 20-jarige RubiŽn uit Rotterdam en de 20-jarige Pablo uit Breda naar huis te sturen. Voor hen is 'So You Think You Can Dance' definitief voorbij!

Jouw mening? Reageer in het forum van TV-Visie

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Lees ook:
'So You Think You Can Dance': exit RubiŽn en Pablo
Herbekijk de eerste liveshow!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers