Een strijd om de grootste onderwaterschat ooit in 'La Fortuna' op FOX

zondag 19 juni 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

De dramaserie 'La Fortuna', met Stanley Tucci in de hoofdrol, gaat over een strijd tussen een schijnbaar onoverwinnelijke, moderne piraat en een underdog met een heldhaftige passie voor cultureel erfgoed.

Een David en Goliath-battle van een bijzonder koppel, boordevol tegenslagen, confrontaties en onthullingen.


Alex Ventura had nooit gedacht dat zijn eerste dag bij het ministerie van Cultuur zijn leven voorgoed zou veranderen. In de oceaan vlak voor de Zuid-Spaanse kust vinden Kapitein Frank Wild (Tucci) en zijn team van avonturiers de grootste onderwaterschat ooit. Het scheepswrak, 'La Fortuna', blijkt een Spaans schip uit 1804 en er ontstaat een intense juridische en diplomatieke strijd tussen Wild en de Spaanse overheid over de rechtmatige eigenaar van de schat. Samen met de simpele boekhouder Lucia en Jonas Pierce, een briljante Amerikaanse advocaat met een passie voor oude piratenverhalen, begint Alex aan het avontuur van zijn leven dat hem de waarde zal leren van toewijding, vriendschap en zelfs liefde.

Een visueel verbluffend drama geïnspireerd op ware gebeurtenissen: het terugvinden van de grootste schat van de oceanen. Van Oscar®-winnende regisseur Alejandro Amenábar ('The Sea Inside', 'The Others'), met in de hoofdrol de Oscar genomineerde Stanley Tucci ('The Hunger Games', 'Road To Perdition', 'The Lovely Bones' & 'The Devil Wears Prada').

'La Fortuna', vanaf 20 juni elke maandag om 21.00 uur op FOX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers