Eerste aflevering van 'Love Island' 2021 op Videoland

maandag 24 mei 2021

Maandag 24 mei om 20.00 uur is het eindelijk zover, de eerste aflevering van 'Love Island 2021'. Holly is er klaar voor, de nieuwe villa is er klaar voor én de Islanders zijn er klaar voor.

5 weken lang zullen we de Islanders volgen in hun zoektocht naar verliefdheid. Deze romantische zoektocht is vanaf vanavond dagelijks te zien bij Videoland.


Over 'Love Island'
'Love Island' is dé datingshow op Videoland waarin Nederlandse singles verliefd kunnen worden op hun mede 'eilanders'. De aantrekkelijke singles brengen vijf weken door in een prachtige, luxueuze villa op een zonovergoten locatie. De opbloeiende verliefdheid verloopt niet altijd even soepel, want de singles moeten niet alleen hun mogelijke partner veroveren, maar ook het hart van het publiek. Kijkers mogen namelijk via de 'Love Island' app meebepalen welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze kronen tot het sterkste koppel van het eiland. Het nieuwe seizoen is vanaf vanavond dagelijks te zien bij Videoland.

'Love Island' wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands en is elke dag te zien om 20.00 uur bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers