Eerste beelden vanuit Het Gooi: 'Gooische Vrouwen' is terug!

vrijdag 26 april 2024
Foto: © Videoland/SBS6 2024

Deze week zijn de opnames gestart voor het nieuwe seizoen van 'Gooische Vrouwen'. De originele cast, waaronder Linda de Mol (Cheryl Morero), Tjitske Reidinga (Claire van Kampen), Susan Visser (Anouk Verschuur) en Lies Visschedijk (Roelien Grootheeze), keert na tien jaar terug naar Het Gooi.

Ook vertrouwde gezichten Peter Paul Muller en Beppie Melissen kruipen weer in de huid van volkszanger Martin Morero en de altijd eerlijke Tante Cor. Het zesde seizoen van 'Gooische Vrouwen' is vanaf dit najaar te zien bij Videoland en op SBS6.


Linda de Mol: 'Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van 'Gooische Vrouwen''heb ik echt gemist. Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen. Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken.'

Regisseur Will Koopman: 'Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat. De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het 'Gooische Vrouwen' gevoel is weer als vanouds.'

'Gooische Vrouwen'
'Gooische Vrouwen' gaat over het leven van vier vriendinnen in Het Gooi. De serie was van 2005 tot en met 2009 te zien op Talpa en later bij RTL 4. Daarna volgden nog twee films, die allebei een miljoenenpubliek naar de bioscoopzaal trokken. Ook won 'Gooische Vrouwen' in 2009 de Gouden Televizier-Ring voor beste televisieprogramma.

'Gooische Vrouwen' wordt geregisseerd door Will Koopman en geproduceerd door ITV Studios Netherlands Drama. De serie is dit najaar te zien bij Videoland en op SBS6.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers