Eerste kerstdag zie je 'Het Haardvuur' op SBS6

maandag 6 december 2021
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2021

Dit jaar op 1e kerstdag voor één keer geen televisieprogramma's en reclameblokken op SBS6. De feestdagen zijn bij uitstek het moment om tijd met elkaar door te brengen en daarom zendt de zender op prime time, onafgebroken, een gezellig brandend haardvuur uit.

Met dit initiatief wil SBS6 iedereen inspireren om meer op elkaar af te stemmen en aandacht te hebben voor de ander tijdens de feestdagen. 'Het Haardvuur', met kerstmuziek van Sky Radio, is te zien op zaterdag 25 december tussen 18.30 en 22.30 uur op SBS6.


Voor één avond in het jaar vraagt SBS6, de zender die thuis is in elke Nederlandse straat, om meer focus op naasten te leggen in plaats van de televisie. Marco Louwerens, Directeur Televisie: 'Wij maken televisie, iedere dag weer. Met passie en plezier proberen we te vermaken, informeren, verwonderen en verbinden. Of het nu 'Chateau Meiland' betreft, 'Hart van Nederland', 'Marble Mania' of 'Lang Leve de Liefde'. We hopen uiteraard dat zoveel mogelijk mensen onze programma’s bekijken. Daar verdienen we tenslotte ook onze boterham mee. Toch gaan we het dus voor één keer anders doen. Even geen programma’s kijken, maar alle tijd nemen voor familie, vrienden, buren of mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Lekker eten, goede gesprekken, een spelletje. Tijd voor elkaar; dan zorgen wij voor het haardvuur.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers