Emma Heesters geeft unieke MTV Push showcase

vrijdag 11 september 2020

Gisteravond trad Emma Heesters op tijdens de eerste live 5G productie van MTV wereldwijd. Het unieke optreden, wat plaatsvond op een boot op het IJ, werd gefilmd met behulp van vele verschillende camera's en drones en live uitgezonden op de YouTube-pagina van MTV.

De zangeres zong naast haar laatste single Waar Ga Je Heen ook Loop Niet Weg en Pa Olvidarte.


De show, die werd gehost door MTV host Kay Nambiar vanaf de kade in Amsterdam, was de eerste 5G productie van MTV wereldwijd en was onderdeel van de 'IBC Accelators Program' een internationale samenwerking tussen diverse grote broadcasters wereldwijd om de mogelijkheden van 5G te tonen en hiermee producties op afstand en nieuwe interactieve ervaringen voor fans te realiseren. Hiermee was de showcase een goed voorbeeld van hoe de introductie van 5G technologie de entertainment- en muziekindustrie gaat veranderen.

De volledige MTV Push showcase met Emma Heesters is terug te kijken via het YouTube-kanaal van MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers