'EOTBDD'-Harry gaat van kamp naar ring in nieuwe reality op Spike

maandag 12 augustus 2019

Met de realityserie 'Harrie: van het kamp naar de ring' geeft Spike een exclusieve inkijkje in het leven van reality-ster Harrie.

Hoe zorgt hij ervoor dat hij zijn 'ring roest' weg traint en mentaal niet te breken zal zijn tijdens de wedstrijd?


Binnenkort stapt Spike binnen in de wereld van het kamp waar Harrie Snijders - bekend van MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' - samen met zijn familie woont. In 'Harrie: van het kamp naar de ring' neemt Harrie ons mee in alle facetten van zijn leven. Hij introduceert ons aan zijn liefdevolle en kleurrijke familie, neemt ons mee naar zijn vrienden en laat zien hoe bijzonder en warm de cultuur op het woonwagenkamp is. Naast zijn voorbereiding op de amateur bokswedstrijd zien we iedereen voorbijkomen: zijn ouders, oma, tante Liesbeth en natuurlijk ontbreekt zijn hondje Pablo niet. De realityserie 'Harrie: van het kamp naar de ring' is vanaf maandag 23 september wekelijks om 21.30 uur te zien op Spike.

Harrie zegt over dit avontuur: 'Ik kijk er heel erg naar uit dat Nederland ook een andere kant van mij leert kennen tijdens 'Harrie: van het kamp naar de ring'. Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp.'

Harrie mag dan inmiddels al twee seizoenen te zien zijn in 'Ex on the Beach: Double Dutch', nog niet eerder zagen wij hem in zijn 'echte' leven. In deze realityserie maken wij kennis met de 'echte' Harrie in zijn natuurlijke omgeving. Een bijzonder inkijkje in zijn leven op het woonwagenkamp; de hechte onderlinge relaties, de warmte in de familie en het dagelijkse reilen en zeilen.

Naast zijn leven op het kamp zien wij hem vooral ook in de voorbereidingen van het gevecht. Spike laat zien dat er heel wat voor nodig is om op topniveau aan contact sports te doen. Voor Harrie zelf is het alweer even geleden dat hij in de ring stond. Hij heeft al enkele wedstrijden op zijn naam staan en is het nu tijd voor de next step in zijn carrière. In de serie volgen we de avonturen van Harrie van het kamp naar de ring. Kan Harrie zijn focus en fitheid op tijd terugkrijgen en de wedstrijdmentaliteit hervinden? Lukt het hem om zijn 'ring roest' te overwinnen? En kan hij de vrouwen weerstaan tijdens zijn trainingsproces? De Helmondse Glory weltergewicht-kampioen kickbokser Nieky Holzken gaat de uitdaging aan om Harrie van het Kamp fit for fight te krijgen en hem klaar te stomen van het kamp naar de ring!

Harrie droomt ervan in deze realityserie terug keren naar de mindset van een topsporter en zal er alles aan doen om zich op alle vlakken voor te bereiden op het gevecht tijdens de WFL Boxing Influencers evenement op zaterdag 26 oktober! Van trainen (conditie en kracht), na analyse van de tegenstander, een check-in bij MMA en kickbokslegende Melvin Manhoef tot aan de outfit stress: een dagje shoppen met Harrie levert ongetwijfeld spraakmakende momenten op, wanneer hij honderden euro’s over de toonbank smijt! Kortom: a must-see realityserie!

'Harrie: van het kamp naar de ring', vanaf 23 september iedere maandag om 21.30 uur op Spike, geproduceerd door Tigris Media.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers