Finale 'Wie is de Mol?' live bij Pathé en Euroscoop te zien

donderdag 15 oktober 2020

De spannende finale van het speciale jubileumseizoen 'Wie is de Mol?' is dit najaar wederom te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé en Euroscoop.

'Molloten' kunnen de ontknoping volgen bij 25 Pathé en Euroscoop bioscopen verspreid over heel Nederland. Uiteraard worden in alle bioscopen de 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 24 oktober om 20.30 uru. De tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan.


Locaties 'Wie is de Mol?' finale bij Pathé en Euroscoop
Pathé vertoonde dit voorjaar voor het eerst de 'Wie is de Mol?'-finale in haar bioscopen en dit was een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht.

Via de website van Pathé (www.pathe.nl/WIDM) kunnen 'Wie is de Mol?'-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slechts € 6. De volgende vestigingen van Pathé en Euroscoop tonen dit najaar de finale van 'Wie is de Mol?': Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

De Pathé en Euroscoop bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal. Uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Lees alle maatregelen hier: pathe.nl/corona.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers