FOX Nederland zendt ook dit jaar de Oscars uit

maandag 15 maart 2021

Na het succes van vorig jaar is de Oscar-ceremonie ook dit jaar op de Nederlandse televisie te zien op FOX. In de nacht van 25 op 26 april worden de jaarlijkse Academy Awards uitgereikt tijdens de 93e Oscars.

FOX heeft ook dit jaar de rechten bemachtigd en zendt de uitreiking live uit op kanaal 11 (Ziggo), kanaal 16 (KPN) en kanaal 13 (T-Mobile).


De Academy Awards worden dit jaar iets anders uitgereikt tijdens de Oscars. Deze keer wordt het event gehouden bij o.a. het Dolby Theater waarbij een beperkt aantal mensen aanwezig mag zijn en is er geen live publiek, buiten de genomineerden en presentatoren. Zowel de pre-show, inclusief de red carpet, als de live-show zendt FOX uit. Tijdens de pre-show is de red carpet te zien, vertellen voormalige winnaars het verhaal achter hun toespraken, vertellen sterren en filmmakers waarom zij elk jaar naar de Oscars kijken en worden memorabele momenten van de afgelopen jaren getoond. Vandaag worden de genomineerden van de Oscars bekendgemaakt.

De pre-show van de Oscars is in de nacht van 25 op 26 april te zien op FOX. De Academy Awards live-show start om 2.00 uur op FOX.

Persbericht FOX
https://www.foxtv.nl/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers