Frans Bauer gaat in 'Tour De Frans' samen met zes artiesten op muzikale trip down memory lane

vrijdag 13 augustus 2021

Neem Frans Bauer, zes Nederlandse top artiesten en een tourbus; de perfecte ingrediŽnten voor een programma waarin humor, muziek, nostalgie en vriendschap samenkomen. In 'Tour de Frans', vanaf dinsdag 31 augustus bij RTL 4, gaat Frans Bauer met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk samen op roadtrip door Nederland.

Zij stappen niet alleen bij elkaar in de tourbus, maar ook in elkaars leven. In iedere aflevering staat één van de artiesten centraal. De tourbus rijdt langs plekken die belangrijk zijn of zijn geweest in het leven van de hoofdpersoon. Aan het einde van de dag ontvangt de hoofdpersoon een muzikale ode van zijn betekenisvolle evergreens en guilty pleasures, die op een indrukwekkende plek, op eigen wijze, door het gezelschap van grootheden worden vertolkt.


Frans Bauer: 'In een tijd waarin artiesten al bijna een jaar niet meer live optreden was het een feestje om met deze collega's op pad te gaan door het land. Een gezellige intieme bedoening, waar collega's vrienden worden en elkaar mogen verrassen en bewonderen. We hebben ontzettend veel gelachen, maar ook zeker een traan gelaten. Het is mooi om te zien hoe we elkaar echt op een andere manier hebben leren kennen.'

In de eerste aflevering is de beurt aan zangeres Angela Groothuizen. Ze neemt de overige artiesten mee in haar verleden met een bezoek aan haar ouderlijk huis, haar middelbare school en een nostalgische platenzaak. Haar muzikale ode vindt plaats in de voormalige gevangenis van Alkmaar. Haar muzikale reisgenoten komen erachter waarom dit voor haar een hele bijzondere plek is.

'Tour De Frans' wordt geproduceerd door Rocket/SimpelZodiak en is vanaf dinsdag 31 augustus 20.30 uur wekelijks te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers