Geen kans op een ontspannen diner voor twee in de derde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch'

donderdag 12 mei 2022
Foto: © Discovery Benelux 2022

Vanaf vrijdag is aflevering 3 van het nieuwe seizoen 'Eating With My Ex: Going Dutch' te zien op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie.

In de aankomende aflevering zijn Sander, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch 2021', en zijn ex Kelly, bekend van 'Love Island', aan de beurt. Zal de waarheid gesproken worden aan tafel? Ook Bradley en Michael, bekend van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland', schuiven met elkaar aan tafel. De recente ruzie zorgt voor een alles behalve ontspannen sfeer tijdens het diner.


Sander & Kelly in 'Eating With My Ex: Going Dutch': 'Wat is er gebeurd op de boot op Ibizia?'
Ex-koppel Kelly uit 'Love Island' en Sander uit 'Ex on the Beach' zijn wel besproken op menig juice channel. Beiden zouden wilde avonturen beleefd hebben in Spanje, maar wat hiervan waar is en of zij elkaar geloven is de vraag. In ieder geval weten de exen met wat humor de online ‘juice’  te bespreken. Wie weet zien ze elkaar weer in Ibiza of Marbella?

Bradley & Michael
Bradley en Michael kun je kennen als het hilarische stel uit het programma: 'De Slechtste Chauffeur van Nederland'. Kort voordat de twee met elkaar aan tafel schuiven hebben zij knallende ruzie gehad en hangt er nog veel spanning in de lucht. Bradley heeft namelijk in een ander programma gezegd dat Michael vreemd zou zijn gegaan tijdens hun relatie. Veel emoties komen los tijdens het gesprek en Michael is niet meer zeker van zijn keuze om aan tafel te gaan. Lukt het de exen toch om samen tot de laatste gang te komen?

De derde aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' is vanaf aankomende vrijdag 13 mei te zien op discovery+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers