Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen in nieuw BNNVARA-programma 'Media Inside'

maandag 14 december 2020

Dag in, dag uit dondert de media-lawine over ons heen. Socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen.

Vanaf 3 januari kijken Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, samen met twee wisselende gasten, naar de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek in het nieuwe BNNVARA-programma 'Media Inside'.


Groenteman en Van Roosmalen leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een interview. Een vriendschap ontstond en, na een korte carrière als uitbaters van een pannenkoekencaravan, gaan de twee nu voor het eerst samen een tv-programma maken.

Gijs: 'Vele, vele uren heb ik tegenover Marcel gezeten terwijl wij het medianieuws met elkaar doornemen. Het is hoog tijd dat de rest van Nederland daarvan kan meegenieten.'
Marcel: 'Start de show!'

Media Inside is een coproductie van TIN CAN en BNNVARA.

De serie telt vijf afleveringen op de zondagavond. 'Media Inside' is vanaf 3 januari om 21.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers