Gloednieuw 24Kitchen-programma 'Eveline's Asian Streetfood' nieuw op 24Kitchen

zondag 23 januari 2022
Foto: 24Kitchen - © Thomas Abrahams 2022

Maak kennis met 24Kitchen's nieuwe chef-kok: Eveline Wu! Naast eigenaresse van acht restaurants (waarvan er één met bekende compagnon kickbokser Rico Verhoeven), is Eveline vanaf 24 januari elke werkdag te zien op 24Kitchen.

In het nieuwe programma 'Eveline's Asian Streetfood' laat Eveline zien hoe je de lekkerste Aziatische streetfood recepten  binnen 15 minuten op tafel zet. Dit doet ze niet alleen: één keer per week krijgt ze namelijk hulp van een bekende gast. Niemand minder dan  Rico Verhoeven, Theo Maassen, Humberto Tan en Ranomi Kromowidjojo passeren de revu en koken met haar mee.


Elke week ontvangt Eveline een bekende gast in haar keuken en koken ze samen een gerecht. Met Nederlands professionele kickbokser Rico Verhoeven kookt zij blackpepper beef en oesters op drie verschillende manieren in haar keuken in Eindhoven. Voor Chinees Nieuwjaar op 1 februari maakt Eveline met cabaretier Theo Maassen Shan Fen, after burnersaus en laat ze zien wat je allemaal in een Chinese fondue kunt doen. Samen met presentator Humberto Tan kookt Eveline katsu curry en koude soba noodles. Ook Nederlands zwemster en drievoudig Olympisch kampioen, Ranomi Kromowidjojo, komt langs bij Eveline. Samen koken zij de Shanghai panfried bun en een Thaise beef salade.

Over Eveline Wu
Eveline Wu haar roots liggen in een klein dorp vlakbij Shanghai. Op haar 15e verhuisde ze naar Nederland samen met haar familie en werkte zij als bijbaan in de horeca. Met een Chinese chef-kok als vader valt de appel niet ver van de boom en opende Eveline in 1999 het allereerste wok-restaurant van Nederland. Inmiddels is zij trotse eigenaar van 8 restaurants waaronder: De Kreeftenbar, Soho, Wynwood en samen met kickbokser Rico Verhoeven opende zij onlangs restaurant MOOD in Eindhoven. Eveline won in 2016 tijdens het Wereldkampioenschap Asian Cuisine een gouden medaille met haar dessert in categorie Chinese Keuken.

'Eveline's Asian Streetfood', vanaf 24 januari elke werkdag om 18.00 uur op 24Kitchen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers