Gordon zoekt nieuwe collega in 'Screentest'

donderdag 20 september 2018

Vanaf 7 oktober presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren in de studio en op locatie.

Robert ten Brink is het vaste gezicht van de jury. Zijn schat aan ervaring met reality, dating- en gameshows maken hem tot de ideale juryvoorzitter. Hierin staan steeds twee andere door de wol geverfde collega’s hem bij. Onder anderen Bert van Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, Kim-Lian van der Meij, Astrid Joosten en Ron Brandsteder maken hun opwachting als gastjuryleden.


In elke uitzending gaan de talenten steeds een op een het duel met elkaar aan. Zij krijgen presentatie opdrachten geïnspireerd op bekende televisieprogramma’s van vroeger en nu, zoals 'Man bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad van Fortuin'. Per opdracht deelt de driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale uitzending op 11 november. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

'Screentest' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Screentest', vanaf zondag 7 oktober om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers