Gordon zoekt nieuwe collega in 'Screentest'

donderdag 20 september 2018

Vanaf 7 oktober presenteert Gordon 'Screentest', de nieuwe RTL4 talentenjacht, waarin hij op zoek gaat naar een nieuwe presentator voor RTL. Twaalf zorgvuldig geselecteerde talenten worden door een vakkundige jury beoordeeld terwijl zij presentatie opdrachten uitvoeren in de studio en op locatie.

Robert ten Brink is het vaste gezicht van de jury. Zijn schat aan ervaring met reality, dating- en gameshows maken hem tot de ideale juryvoorzitter. Hierin staan steeds twee andere door de wol geverfde collega’s hem bij. Onder anderen Bert van Leeuwen, Jan Versteegh, Carlo Boszhard, Kim-Lian van der Meij, Astrid Joosten en Ron Brandsteder maken hun opwachting als gastjuryleden.


In elke uitzending gaan de talenten steeds een op een het duel met elkaar aan. Zij krijgen presentatie opdrachten geïnspireerd op bekende televisieprogramma’s van vroeger en nu, zoals 'Man bijt Hond', 'Lingo' of het 'Rad van Fortuin'. Per opdracht deelt de driekoppige jury rapportcijfers uit. Uiteindelijk komen de twee grootste talenten in de finale uitzending op 11 november. De winnaar krijgt een presentatiecontract van een jaar bij RTL.

'Screentest' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Screentest', vanaf zondag 7 oktober om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers