Henry van Loon Roast Master van 'The Comedy Central Roast of Hans Klok'

donderdag 25 november 2021

Comedy Central maakte al eerder Karin Bloemen als eerste naam bekend voor de jaarlijkse roast-traditie. Zij wordt vergezeld in haar missie om Hans te ontgoochelen door cabaretier, acteur, zanger en Roast-veteraan Henry van Loon die de eervolle taak van Roast Master zal vervullen tijdens 'The Comedy Central Roast of Hans Klok'.

Henry was al eerder te zien tijdens zijn legendarische optreden bij 'The Roast of Giel Beelen', later beklom hij nogmaals het Roast-podium om Ali B voor eens en voor altijd te ontmaskeren. Dit keer is het zijn taak om de avond in goede banen te leiden en meer dan konijnen uit de hoge hoed te toveren. Wie er naast Henry en Karin plaatsneemt in het Roast-panel wordt in de komende weken bekend gemaakt.


Henry van Loon is Roast Master van 'The Comedy Central Roast of Hans Klok'. Omdat geen enkele andere comedian die sfeer van het sneue van Las Vegas zo kan neerzetten als hij. Bij Promenade liet hij zijn veelzijdigheid de afgelopen seizoenen al zien, maar nergens was hij zo roasterig als tijdens de vorige Roasts waar hij aan deelnam. Doorgroeien naar Roast Master was de enige logische stap. Wat hierna zal komen? Wie zal het zeggen misschien doet hij volgend jaar het licht.

Cabaretier, acteur, zanger en Roast-veteraan Henry van Loon:'Ik heb persoonlijk meer met Victor Mids, die kan tenminste écht toveren.'

'The Comedy Central Roast' wordt geproduceerd door Rabbit Media en is dinsdag 21 december om 20.30 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers