'Highway Patrol Spain' nieuw op Dplay

donderdag 12 november 2020

Het programma 'Highway Patrol' is in Spanje om te zien hoe de Spaanse verkeerspolitie daar de wegen veilig houdt. Zoals in alle landen is het takenpakket van de verkeerspolitie breed en divers.

Van het aanhouden van automobilisten die te veel alcohol of drugs hebben gebruikt tot het controleren van gevaarlijke vracht op vrachtwagens. En van het stoppen van snelheidsduivels tot het zorgen voor de juiste doorstroming van het verkeer na een ernstig ongeluk.


Geen dag is hetzelfde en op elk moment kan een situatie zich voordoen die ze niet eerder hebben meegemaakt en waar ze ter plekke op moeten anticiperen om ongelukken te voorkomen.

Zo zien we in de eerste aflevering van 'Highway Patrol Spain' hoe een overstroming een snelweg bij Madrid in no-time onder water zet en ook een tunnel gevaarlijk laat volstromen. De politie is snel ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

'Highway Patrol Spain', vanaf vrijdag 13 november op Dplay.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers