Hoofdingang NOS tijdlang afgesloten wegens dreiging

vrijdag 16 juli 2021

Vanmiddag was de hoofdingang van de NOS aan het Mediapark in Hilversum een tijdlang afgesloten wegens een dreiging. Over welke dreiging het gaat wil de politie niet zeggen. Intussen is de ingang weer vrijgegeven.

De dreiging aan het adres van de NOS zou niets te maken hebben met de dreiging die vorige week aan het adres van RTL Boulevard werd geuit. 'Inmiddels is de melder bij ons bekend. Deze staat geheel los van eerdere dreigingen deze week. Het politieonderzoek duurt voort', zegt een woordvoerder van de poliie aan het AD.


De NOS is onderhand wel gewend om dreigingen te ontvangen. Zo herinnert iedereen zich nog Tarik Z. die in 2015 gewapend de studio van het 'NOS Journaal' binnen drong. Hij kreeg veertig maanden gevangenis waarvan 24 maanden voorwaardelijk.

Bron: ad.nl


Lees ook:
RTL 4 schrapt 'RTL Boulevard' wegens ernstige dreiging. Studio in Amsterdam ontruimd!
NOS en NPO laten incident Tarik Z. onderzoeken

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers