Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde

dinsdag 18 januari 2022
Foto: © RTL4 - William Rutten

Het zit echt goed fout in het Nederlandse tv-wereldje. Het schandaal rond 'The Voice' blijft in alle hevigheid woeden. En in die nasleep heeft nu presentator Humberto Tan aangifte gedaan tegen showbizzkenner Albert Verlinde.

In commentaar op wat er achter de schermen van 'The Voice of Holland' is gebeurd, heeft Albert Verlinde maandag beschuldigingen geuit aan het adres van Humberto Tan. Volgens Verlinde heeft Tan ten tijde van zijn periode als host van 'RTL Late Night', tussen 2015 en 2016, zich schuldig gemaakt aan het sturen van ongepaste berichten naar vrouwelijke tafelgasten.


Humberto Tan ontkent de berichten met klem en spreekt van pure laster. Hij heeft het over 'ongefundeerde beweringen en het moedwillig beschadigen van zijn reputatie' en hij wil dan ook dat Albert Verlinde zich voor de rechtbank hiervoor verantwoordt. Tan heeft dan ook aangifte gedaan tegen de showbizzkenner.

Ook op Twitter ging Humberto direct de dialoog aan met Albert Verlinde. 'Beste Albert, je hebt mij in één adem genoemd met de misstanden bij The Voice. We kennen elkaar goed, je hebt mijn nummer en toch heb je mij niet gebeld om je ‘verhaal’ te checken. Er ligt geen klacht bij RTL noch bij Blue Circle. Er is één klacht: van jou. Wat zijn je motieven?'

Veel oud-gasten van 'RTL Late Night' bevestigden op Twitter dat Humberto Tan hen inderdaad steevast een bedankappje stuurde. En dat zowel naar vrouwen als mannen. Volgens het AD was Albert Verlinde niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: ad.nl


Lees ook:
RTL schrapt 'The Voice of Holland' na aantijgingen seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik
Ook 'The Voice Kids' en 'The Voice Senior' worden opgeschort
'BOOS'-aflevering over schandaal 'The Voice of Holland' donderdag op Youtube

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers