Humberto Tan presenteert voetbal op RTL 4

zondag 15 juli 2007

Huidig presentator van Tien, Humberto Tan, zal volgend seizoen ook bij RTL 4 de wedstrijdsamenvattingen van het voetbal presenteren. Collega Wilfried Genee wordt hiermee over het hoofd gezien. Geen van beide heren heeft al gereageerd op het nieuws.

V


oor Tan was het een uitgemaakte zaak dat hij met het voetbal zou meegaan naar RTL. Over de precies invulling van de taken door zijn nieuwe werkgever was er nog twijfel. Tan zal vanaf komend seizoen de wedstrijdsamenvattingen presenteren. Genee wordt gezet op de talkshow 'VoetbalInsite' die hij al voor zijn overstap naar Tien presenteerde.

Bron: ad.nl

DOSSIER: RTL Nederland neemt Tien over

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers