'Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour' nieuw op SBS6

vrijdag 13 augustus 2021

Een altijd aanwezige honger naar succes, drang naar de spotlights en flink staaltje zelfvertrouwen: vanaf zaterdag 14 augustus zijn de zes zelfzekere artiesten van 'Ik Geloof in Mij' weer terug op SBS6!

Inmiddels zijn Rutger van Barneveld, René le Blanc, Dario Kreuger, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well bekend onder het Nederlandse publiek dus zij vinden het tijd om het avontuur buiten de grenzen op te zoeken.


In 'Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour' volgen we de zangers tijdens hun eerste buitenlande tournee. De rasartiesten proberen met hun gloednieuwe singles de Costa del Sol te veroveren. Zullen ze in Spanje herkend worden op straat door de Nederlandse toeristen? En lukt het hen om de clubs vol te krijgen? Ze geloven er zelf in elk geval heilig in!

Cameraman Ron is gepromoveerd als tourmanager en samen met zijn assistent Said is hij verantwoordelijk om de clubtour in goede banen te leiden. In de eerste aflevering zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen en dat gaat niet helemaal zonder slag of stoot. Ron is kind aan huis in de Costa del Sol maar voelt alsnog lichtelijke druk op zijn schouders. Tussendoor heeft René le Blanc nog een optreden bij het Tros Muziekfeest. En Rutger neemt vlak voor de reis nog een spray-tan zodat hij straks gekleurd en zelfverzekerd over de Spaanse boulevard kan flaneren. De kersverse BN’ers stappen vol goede moed op het vliegtuig om het nieuwe avontuur aan te gaan.

Over 'Ik Geloof in Mij'
Het zijn ras-entertainers, ze maken overal een feestje van en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze echt zullen doorbreken in Nederland. Dat is de oprechte overtuiging van de zes Nederlandse artiesten die we volgen in Ik geloof in mij. René Le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld, Wally McKey, Dave van Well en Gio staan ieder op een verschillend punt in hun carrière maar hebben allemaal een ding gemeen: ze geloven heilig in zichzelf.

'Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour' wordt geproduceerd door SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux.

'Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour', vanaf zaterdag 14 augustus wekelijks om 22.00 uur op SBS6 en KIJK.nl.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers