Jack Spijkerman niet bij RTL aan de slag

woensdag 16 juli 2008

De transfer van Jack Spijkerman van de VARA naar Talpa (Tien) deed een aantal jaar geleden heel wat stof opwaaien. Vooral het bedrag dat Spijkerman er ging verdienen stootte veel mensen tegen de borst. Nu Tien opgeslorpt is door RTL heeft die laatste beslist niet met Spijkerman in zee te gaan.

A


fgelopen jaar zijn er heel wat gesprekken tussen Jack Spijkerman en RTL Nederland gevoerd over een nieuw programma op één van de zenders. En ondanks hoopvolle ideeën, zijn beide partijen er inhoudelijk niet uit gekomen.

Bron: AD

DOSSIER: RTL Nederland neemt Tien over

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers