Jan Bronninkreef winnaar van 'Expeditie Robinson' 2018

vrijdag 21 december 2018

Het negentiende seizoen van 'Expeditie Robinson' is donderdagavond spectaculair afgesloten in een uitverkocht Ziggo Dome.

Tienduizend bezoekers waren live getuige van Jan Bronninkreef als winnaar van ‘Expeditie Robinson’.


In de finale wist Jan, Dominique Hazeleger en Gregory Sedoc te verslaan in een lang en heftig parcours en zich te kronen tot Robinson 2018.

De live finale werd gepresenteerd door Nicolette Kluijver, Dennis Weening en Kaj Gorgels. Naast de ontknoping van het succesvolle seizoen van Expeditie Robinson, waren er optredens van kandidaten Steven Brunswijk, dj Jody Bernal, Nienke Plas, Corry Konings, I Am Aisha, Josylvio en Famke Louise. Soundos El Ahmadi, veelbesproken finalist van het vorige seizoen, was tijdens de show als comedian te zien op het podium van Ziggo Dome.

Bij de afsluiting van ‘Expeditie Robinson’ 2018 nam Dennis Weening in Ziggo Dome officieel afscheid als presentator van het programma.

‘Expeditie Robinson’ live vanuit Ziggo Dome werd geproduceerd door Strix Television in samenwerking met RTL Live Entertainment.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers