Johan Derksen dan toch terug op tv?

dinsdag 3 mei 2022

Het AD bericht dinsdag dat er achter de schermen bij SBS6 zou gewerkt worden aan een terugkeer van 'Vandaag Inside', mét Johan Derksen mee aan tafel. Dat schrijft het AD.

Vorige week kwam er een einde aan 'Vandaag Inside' nadat Derksen een bekentenis had gedaan als zou hij als twintiger een bewusteloze vrouw gepenetreerd had met een kaars. Later nuanceerde hij dat verhaal. Hij wilde ook geen excuses aanbieden. Het voorval zorgde voor een storm van kritiek. Derksen besloot daarop om met 'Vandaag Inside' te stoppen. Hij tekende daarmee het doodsvonnis van het programma.


Maar nu ziet het er naar uit dat Wilfred Genee, René van der Gijp én Johan Derksen misschien terugkeren met 'Vandaag Inside'. Bronnen uit Hilversum zouden dit aan het AD bevestigd hebben. Het is wel niet duidelijk wanneer en in welke vorm 'Vandaag Inside' een doorstart zal maken. Als het al zover komt. Wordt ongetwijfeld (snel) vervolgd...

Bron: ad.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zoekt Vrouw Europa' (KRO-NCRV)

Verdrinken ze in elkaars ogen? Of moeten ze nog even wennen aan elkaar? De boeren gaan op speeddate. Ze hebben ieder tien briefschrijvers uitgekozen die ze beter willen leren kennen. Ze hebben vijf minuten voor die ene, allerbelangrijkste eerste indruk. De een probeert het met complimenten, de ander geeft een boom cadeau. Wie springen eruit en mag mee op dagdate?

'Boer zoekt vrouw Europa', om 20.25 uur op NPO 1.

Dossiers