Johnny de Mol stopt als presentator van 'HLF8'

maandag 31 oktober 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2020

Johnny de Mol stopt definitief als presentator van de talkshow 'HLF8' op SBS6. Dat is bevestigd door de redactie van 'Shownieuws'

Johnny de Mol had eerder een stap opzij gezet nadat er door zijn ex-partner een aangifte was gedaan voor mishandeling en poging tot doodslag. Die zaak werd echter geseponeerd omdat er niet genoeg bewijzen bleken te zijn.


De Mol heeft nu alsnog besloten om te stoppen als presentator van 'HLF8'. 'De weerslag van deze hele periode is zwaarder dan gedacht. Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving. Johnny geeft aan dat het een enorm moeilijke beslissing is geweest', aldus zijn woordvoerder in een statement. Johnny de Mol houdt eraan het volledige team achter 'HLF8' te bedanken voor hun inzet en steun. Hij gaat binnenkort het gesprek aan met Talpa over zijn toekomst.

Voorlopig blijven Hélène Hendriks en Leonie ter Braak de uitzendingen van 'HLF8' afwisselend presenteren.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers