Jubileumavond 'Musical Sing-a-Long' vanuit sprookjesachtig openluchttheater

zaterdag 29 augustus 2020
Foto: AVROTROS - © Roy Beusker 2020

Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren vanuit het intieme openluchttheater in Soest de vijftiende editie van de 'Musical Sing-a-Long'.

Dit jaarlijkse event is hét programma om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. Het belooft een unieke avond te worden, waar in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeren. AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musical-liefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken.


Traditiegetrouw zijn er tijdens de 'Musical Sing-a-Long' optredens te zien van verschillende klassieke en nieuwe titels. De line-up bestaat onder meer uit Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, Tina, Haal Het Doek Maar Op, De Grote Drie, Falsettos, Soldaat van Oranje en de nieuwe rockmusical Murder Ballad. De optredens worden bijgestaan door een live orkest, onder leiding van de vaste 'Musical Sing-a-Long' dirigent Maurice Luttikhuis en het koor van Dutch Event Choir onder leiding van Ivo van Leeuwen. Het programma wordt een feest der herkenning waarin ook teruggeblikt wordt op de hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar.

'Musical Sing-a-Long', zondag 30 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers