Kaj Gorgels presenteert eerste Nederlandse versie van populair datingprogramma 'Are You The One?'

maandag 30 augustus 2021

'Are You The One', één van de meest populaire datingprogramma's van MTV komt naar Nederland. Kaj Gorgels gaat als presentator de tien single mannen en tien single vrouwen begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte match.

Met zijn presentatie-ervaring bij 'Temptation Island' en 'Expeditie Robinson' beschikt hij precies over de juiste kwaliteiten die nodig zijn bij dit format: kennis op het gebied van liefde én kennis op het gebied van spel.


Kaj Gorgels: 'Ik denk dat dit programma iets extra's heeft door de toevoeging van het spelelement. Er zijn veel reality en datingprogramma’s, maar bij 'Are You The One?'  kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker.'

Over 'Are You the One?'
'Are You The One?' probeert antwoord te vinden op de vraag: 'Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?' Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland.

Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van € 200.000. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden?

'Are You The One' is vanaf vrijdag 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober om 19.00 uur bij MTV.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers