Kijk dinsdag naar 'The Comedy Central Roast of Hans Klok'

maandag 20 december 2021

Dinsdag is het dan eindelijk zo ver! Comedy Central staat vanaf 20.00 uur volledig in het teken van 'The Roast of Hans Klok'. Als opwarmer wordt eerst nog de beste grap uit de Nederlandse Roast geschiedenis bekend gemaakt.

'The Roast of Hans Klok', de show die je niet wil missen, is om 20.30 uur te zien. Daarna is om 22.30 uur de 'Live Roast Talk' gepresenteerd door Dennis Weening met onder andere Roastee Hans Klok, Karin Bloemen en kersverse Roasters Sjaak en Louisa Janssen. Meepraten? Gebruik dan #hansklokroast en volg @comedycentralnl op Social Media.


Ook Peter Pannekoek kan niet wachten op 'The Roast van Hans Klok'. Hij doet een boekje open over de Roastee! Blijkbaar hebben ze samen in een gesloten inrichting gezeten. Wil jij weten waarom ze samen in die gesloten inrichting zaten?

Over 'The Comedy Central Roast Of...'
Het credo van 'The Roast' is 'We only Roast the ones we love'. Beroemdheden als Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco, Charlie Sheen, Donald Trump en Pamela Anderson mochten al plaatsnemen op de Roast-stoel. In 2015, gelijktijdig met het tienjarig jubileum van de zender, lanceerde Comedy Central NL de Nederlandse editie: The Comedy Central Roast in de Benelux. De Nederlandse Wall of Fame van Roastees bestaat tot nu toe uit Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B.

'The Roast of Hans Klok', dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op ViacomCBS-zender Comedy Central.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers