Kijk maandag naar 'Spike x World of Cars'

zondag 30 mei 2021

Tune vanaf maandag 31 mei in op de autoavond van Spike. Voor alle autoliefhebbers is maandagavond DE avond bij ViacomCBS- zender Spike met de start van het nieuwe programma 'Spike x World of Cars'!

Na het grote succes op YouTube, brengt DAY1, het grootste mannenplatform van Nederland, een totaal eigen en nieuwe autoshow naar ViacomCBS zender Spike!


In de eerste aflevering van 'Spike x World of Cars' gaat DJ La Fuente met behulp van Jay-Jay op zoek naar een nieuwe 'daily driver', een auto voor dagelijks gebruik als aanvulling op zijn collectie. Maar waar is hij precies naar op zoek? Van Ferrari tot Porsche: ze testen ze allemaal!

Benieuwd welke vette auto de mannen kiezen? Kijk dan maandag 31 mei om 21.00 uur naar 'Spike x World of Cars', tijdens de autoavond op Spike.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers