Kijk nu de trailer van de nieuwe Videoland Original 'Máxima'

vrijdag 2 februari 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Vandaag, vrijdag 2 februari, is het alweer tweeëntwintig jaar geleden dat het sprookjeshuwelijk van Willem-Alexander en Máxima plaatsvond in Amsterdam. Om deze feestelijke dag van de koninklijke liefde te vieren lanceert Videoland de trailer van de nieuwe Videoland Original 'Máxima'.

 



Naast de eerste beelden maakt Videoland vandaag ook nog twee twee nieuwe rollen bekend die in de high-end dramaserie te zien zijn. Allereerst Jacob Derwig als Thomas Wagenaar, die Máxima helpt integreren in Nederland en als tweede Frank Lammers die een weergaloze Willibrord Frequin neerzet in de serie. Als laatste wordt ook een serie nieuwe stills vrijgegeven uit verschillende afleveringen die vanaf zaterdag 20 april wekelijks te streamen zijn bij Videoland. Na Duitsland is de serie inmiddels ook verkocht aan België en zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn bij VTM.

Over de Videoland Original 'Máxima'
'Máxima' is een zesdelige high-end dramaserie die het leven van Koningin Máxima verkent, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten. De hoofdrollen worden vertolkt door de Argentijnse actrice Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander). Beatrix wordt gespeeld door Elsie de Brauw en Sebastian Koch vertolkt de rol van Claus. Krezip is als featuring artist verantwoordelijk voor de titelsong van de nieuwe Videoland Original, daarnaast schrijft Krezip voor elke aflevering een nieuw origineel nummer.

'Máxima' wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in coproductie met FBO en Beta Film. De regie is in handen van Saskia Diesing, Joosje Duk en Iván López Núñez. Het scenario is geschreven door Marnie Blok, Ilse Ott, Judith Goudsmit, Diede Zillinger Molenaar en Sytske Kok. De nieuwe dramaserie 'Máxima' is vanaf zaterdag 20 april te streamen bij Videoland.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers