Kijkcijfers: 1,4 miljoen voor Matthijs van Nieuwkerk

maandag 25 januari 2021
Foto: © BNNVARA - Annemieke van der Togt

De nieuwe talkshow 'Matthijs Gaat Door' op NPO 1 was zaterdagavond goed voor ruim 1,4 miljoen kijkers. Dat schrijft het AD op basis van de resultaten van Stichting Kijkonderzoek.

De eerste reguliere uitzending van het programma trok hiermee meer kijkers dan de oudejaarsspecial. Die was goed voor een miljoen. 'Matthijs Gaat Door' moest eigenlijk al twee weken op antenne zijn, maar van Nieuwkerk had positief getest op corona waardoor de start moest uitgesteld worden.


Door de onlusten in Nederland als gevolg van de strengere coronaregels en de avondklok trokken de nieuws- en actualiteitsporgramma's op zondag dan weer meer kijkers op alle zenders. Het 'NOS Journaal' haalde 3,7 miljoen, Het 'RTL Nieuws' van 19.30 uur klokte af op 1,5 miljoen kijkers en 'Hart van Nederland' (SBS6) scoorde bijna een miljoen kijkers. De talkshow 'Op1' wist 1,7 miljoen kijkers te boeien en naar 'Humberto' op RTL 4 keken 907.000 Nederlanders.

Na al dat nieuws was er ook veel belangstelling voor entertainment. Winnaar van de zondag was alweer 'Heel Holland Bakt' (3,4) miljoen. Naar 'Beat The Champions' keken 1,3 miljoen mensen.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers