Kijkcijfers: NPO 1-programma's zetten woensdag hoge scores neer

donderdag 25 maart 2021

De indrukwekkende BNNVARA-documentaire 'Kinderen van Ruinerwold' van Jessica Villerius haalde woensdag meer dan 1,4 miljoen kijkers. Dat becijferde Stichting KijkOnderzoek.

'Kinderen van Ruinerwold' is het aangrijpende verhaal van enkele kinderen van Gerrit Jan van D. Die hield zijn kinderen jarenlang afgezonderd van de buitenwereld op een boerderij in Drenthe. Naar eigen zeggen waren ze aan het 'wachten op het einde der tijden'. Het schokkende verhaal lokte meteen veel kijkers naar BNNVARA op NPO 1.


Ook het nieuwe seizoen van de succesvolle dramaserie 'Oogappels' was woensdag te zien op NPO 1. Die aflevering was goed voor bijna 1,3 miljoen fans voor de buis. Het 'NOS Journaal' lokte 2,7 miljoen kijklustigen en naar de voetbalinterland tussen Oranje en Turkije keken meer dan 2 miljoen mensen.

Bron: ad.nl - SKO

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers