Komt er (nog) een spin-off van 'Undercover'?

donderdag 28 januari 2021

Netflix kondigde al aan dat er binnenkort een film uitkomt die focust op het personage Ferry Bouman (Frank Lammers) uit 'Undercover'. En nu lijkt het erop dat er nog iets zit aan te komen.

Er zouden namelijk plannen zijn voor een spin-off rondom Bob Lemmens, gespeeld door Tom Waes. Dat heeft de acteur en presentator woensdag laten uitschijnen in 'RTL Boulevard'. Fans krijgen dus mogelijks nog een extraatje om naar uit te kijken. Details kon of wilde Waes echter nog niet geven.


De film 'Ferry' komt nog dit jaar op Netflix en het nieuwe seizoen is er in september ook weer te zien. 'Undercover' was bij het eerste seizoen in 2019 het populairste programma op de streamingdienst. Ook de tweede serie werd er enorm goed bekeken.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers