Koos Dobbelsteen uit 'Zeg 'ns Aaa' is overleden

maandag 26 december 2022

Triest nieuws. Acteur John Leddy, collectief bekend als Koos Dobbelsteen uit 'Zeg 'ns Aaa' is overleden. De acteur is 92 jaar geworden.

John Leddy gaat de geschiedenis in als Koos Dobbelsteen, de man van Mien Dobbelsteen (Carry Tefsen) in de legendarische sitcom 'Zeg 'ns Aaa'. Vel eerder al werd hij bekend als presentator van het KRO-programma 'TV Dansant'. ook was hij even te zien als cafébaas Lowietje in 'Baantjer'.


TV-echtgenote Carry Tefsen reageert aangeslagen op de dood van Leddy. 'Ik schrik van zijn dood, John was een gezonde man die tot op hoge leeftijd nog gewoon in de tuin werkte. We hadden elkaar nu al een paar jaar niet gezien, maar die jaren tel je dan ook niet mee en dan is iemand er opeens niet meer', zo reageert ze in het AD.

John Leddy is na een kort ziekbed in het bijzijn van zijn familie overleden in een ziekenhuis in Den Bosch.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers