Lieke van Lexmond presenteert 'Undress For Love'

zondag 4 november 2018

Het nieuwe RTL 5-programma 'Undress For Love' is het ideale alternatief voor singles die daten via apps of internet helemaal zat zijn en het lef hebben een stapje verder te gaan.

In deze datingshow geven drie dappere single mannen en drie stoere single vrouwen zich letterlijk helemaal bloot in hun zoektocht naar de liefde. Dat doen ze niet alleen: familieleden en vrienden dragen vanaf de tribune ook hun steentje bij. 'Undress For Love' is vanaf maandag 5 november wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 5.


Lieke van Lexmond: 'Wat dit programma zo leuk maakt is dat we beginnen waar een zeer geslaagde date kan eindigen: naakt! Ik vind het echt een feest om te presenteren en heb groot respect voor de zes mensen die dit doen.'

De rondes
De zes kandidaten staan elk in hun eigen cilinder tegenover elkaar en spelen het (liefdes)spel in verschillende rondes. In de eerste twee zien de kandidaten álles van elkaar, behalve de gezichten. Ze beoordelen elkaars lichaam en via foto's van social media komen ze meer te weten over het leven van de anderen. In de derde ronde zien ze elkaar van top tot teen en gaan ze speeddaten. Daarna volgt de beslissende stemronde.

Welke matches gaan uiteindelijk op date? Of ze daarbij hun kleren aanhouden of niet, dat beslissen ze natuurlijk zelf.

'Undress For Love' wordt geproduceerd door No Pictures Please en is te zien vanaf maandag 5 november om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers