Lieke van Lexmond presenteert 'Undress For Love'

zondag 4 november 2018

Het nieuwe RTL 5-programma 'Undress For Love' is het ideale alternatief voor singles die daten via apps of internet helemaal zat zijn en het lef hebben een stapje verder te gaan.

In deze datingshow geven drie dappere single mannen en drie stoere single vrouwen zich letterlijk helemaal bloot in hun zoektocht naar de liefde. Dat doen ze niet alleen: familieleden en vrienden dragen vanaf de tribune ook hun steentje bij. 'Undress For Love' is vanaf maandag 5 november wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 5.


Lieke van Lexmond: 'Wat dit programma zo leuk maakt is dat we beginnen waar een zeer geslaagde date kan eindigen: naakt! Ik vind het echt een feest om te presenteren en heb groot respect voor de zes mensen die dit doen.'

De rondes
De zes kandidaten staan elk in hun eigen cilinder tegenover elkaar en spelen het (liefdes)spel in verschillende rondes. In de eerste twee zien de kandidaten álles van elkaar, behalve de gezichten. Ze beoordelen elkaars lichaam en via foto's van social media komen ze meer te weten over het leven van de anderen. In de derde ronde zien ze elkaar van top tot teen en gaan ze speeddaten. Daarna volgt de beslissende stemronde.

Welke matches gaan uiteindelijk op date? Of ze daarbij hun kleren aanhouden of niet, dat beslissen ze natuurlijk zelf.

'Undress For Love' wordt geproduceerd door No Pictures Please en is te zien vanaf maandag 5 november om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers