Lil' Kleine is de laatste deelnemer van 'Expeditie Robinson' 2017

maandag 4 september 2017

Tijdens de presentatie van 'Expeditie Robinson' op het Eiland van Maurik, werd de 19e deelnemer bekend gemaakt. Niemand minder dan Lil' Kleine is vanaf donderdag 7 september met 18 andere kandidaten te zien in het inmiddels 18e seizoen van 'Expeditie Robinson' bij RTL5.

Dit jaar wordt het voor het eerst een bijzondere strijd tussen 15 BN'ers en vier Onbekende Nederlanders. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en wordt daardoor uiteindelijk de 'Last Man Standing'. De presentatie van 'Expeditie Robinson' is in handen van Nicolette Kluijver en Dennis Weening.


De deelnemers dit jaar zijn, naast Lil’ Kleine (zanger): Marieke Elsinga (presentatrice), Anouk Hoogendijk (ex-voetbalster), Roeland Fernhout (acteur), Niels Gomperts (acteur), Carolina Dijkhuizen (zangeres/musicalactrice), Henk Poort (opera/musicalzanger en acteur), Joelle Witschge (model), Richard Witschge (ex-voetballer/techniek trainer Ajax), Shelly Sterk (presentatrice) Soundos El Ahmadi (cabaretière), Danny Froger (zanger), Kaj Gorgels (online video creator en presentator), Nicole Buch (programmamaker/presentatrice) en Brace (zanger).

De vier Onbekende Nederlanders zijn: Herold uit Asten, Carlos uit Oldenzaal, Imke uit Enschede en Marlé uit Houten. Zij streden eerder dit jaar in de RTL XL-serie 'De Strijd Om Robinson' om een plek in de expeditie.

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door Strix Television.

'Expeditie Robinson', vanaf donderdag 7 september om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers