Magische kerstserie 'Kerst op Wonder School' bij RTL Telekids

dinsdag 13 december 2016

Kerst is de meest magische tijd van het jaar, maar wat gebeurt er als de Kerstman zijn toverkracht kwijt is? In de gloednieuwe tv-serie 'Kerst Op Wonder School' schieten goochelaar Wardo de Verwonderaar en zijn assistent Wally het Wonderkonijn de Kerstman te hulp om kerst te redden.

De acht afleveringen tellende serie gaat op woensdag 14 december rond 16.00 uur in première bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Slagen Wardo en Wally erin om met hun goocheltrucs en toverkunsten de Kerstman te helpen en kinderen alsnog een magische kerst te bezorgen?


'Kerst op Wonder School' is een speciale variant van de succesvolle kinderserie 'Wonder School': een betoverende show waarin Wardo de Verwonderaar kinderen leert goochelen en hen meeneemt in de wereld van illusies en onvoorstelbare goochelkunsten...

Verwonderaar Wardo (Niels Houtepen) en zijn assistent Wally het Wonderkonijn (Bart Mijnster) hebben een druk jaar achter de rug op de Wonder School en zijn toe aan een rustige kerst. Maar dan staat plotseling een bijzondere gast voor de deur. Wardo en Wally schrikken zich een hoedje als ze ontdekken dat het de Kerstman (Filip Bolluyt) is, die hen om hulp vraagt. Kerst is dit jaar in gevaar omdat de Kerstman zijn toverkracht kwijt is. Wardo de Verwonderaar lijkt de enige te zijn die hem kan helpen en deze ramp kan voorkomen. Wardo goochelt er flink op los en tovert de ene na de andere verbazingwekkende truc, maar lukt het hem om de Kerstman zo goed te helpen dat kerst dit jaar toch door kan gaan?

Cast 'Kerst op Wonder School'
De rol van Wardo de Verwonderaar wordt vertolkt door Niels Houtepen, tweevoudig Nederlands kampioen goochelen en bekend als presentator onder pseudoniem Nick Nielsen. Theater-, televisie- en filmacteur Filip Bolluyt speelt de rol van Kerstman. Pim van Alten, bekend van De Dikke Controleur in de musical 'Thomas de Trein', speelt Alfonso de Kok. Bart Mijnster, bekend van zijn rol als Roberto in 'Suske & Wiske de Musical', neemt de rol van Wally het Wonderkonijn op zich. Postbode Pelle wordt gespeeld door Kelvin Wormgoor, bekend van 'Jersey Boys'. Tot slot neemt Eva Jonker de rol van leerling Lotte op zich.

'Kerst op Wonder School' is vanaf 14 december elke doordeweekse dag rond 16.00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. De serie loopt door tot en met 23 december. Op eerste kerstdag wordt 'Kerst op Wonder School' vanaf 8.00 uur in marathonvorm uitgezonden en vanaf tweede kerstdag wordt de reeks elke doordeweekse dag rond 16.00 uur herhaald. De serie is eveneens te bekijken via de gratis Telekids app.

'Kerst op Wonder School' is een productie van Just Productions en Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers