Mark Rutte gast in extra uitzending van 'Op1'

zaterdag 11 juli 2020

Premier Mark Rutte is zondagavond gast in een extra uitzending van de talkshow 'Op1'. In zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis zal de premier ingaan op de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad.

Van de uitbraak van het virus en de dreigende situatie op de IC's tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen waarmee de uitbraak werd ingedamd. Daarnaast zal hij spreken over zijn inzet bij de onderhandelingen over het Herstelfonds dat de Europese economie tijdens de coronacrisis weer op gang moet brengen. Ook zal de premier, op deze NPO-themadag 'Nederland tegen racisme', ingaan op de hevige discussie over racisme die de afgelopen weken is opgelaaid.


De uitzending van 'Op1' wordt verzorgd door BNNVARA. De presentatie is in handen van Jeroen Pauw en Fidan Ekiz.

'Op1' met Mark Rutte, zondag 12 juli om 22.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers