MAX presenteert 'In Levende Lijve'

woensdag 21 juli 2021

MAX komt in 2022 met een gloednieuw programma: 'In Levende Lijve'. Hierin worden grote namen uit de geschiedenis tot leven gebracht. Mensen die iedereen kent en die zo'n grote impact hebben gemaakt, dat zelfs honderden jaren later hun naam nog steeds gemeengoed is.

Cleopatra, Jeanne d'Arc, Shakespeare en ook Maria. We kennen hen allemaal, maar is dat wel echt zo?


Presentator Derek de Lint reist stad en land af, ontmoet wetenschappers, onderzoekers en locals om zo alles te weten te komen over deze bijzondere mensen. En terwijl we met Derek hun levens induiken, bouwt de beroemde 3D-artiest Mao Lin Liao, met al deze informatie, een levensechte versie van de hoofdpersoon. Niet van echt te onderscheiden en dichterbij dan ze ooit geweest zijn. Maak kennis met de meest bijzondere mensen uit de geschiedenis op adembenemende wijze 'In Levende Lijve'.

In 2022 bij Omroep MAX op NPO 1.

'In Levende Lijve' is een idee van POSVIDEO, geproduceerd door IDTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers