MAX zoekt kandidaten voor tweede seizoen 'De Grote Kleine Treinencompetitie'

woensdag 26 januari 2022
Foto: Omroep MAX - © Roland J Reinders 2021

MAX gaat binnenkort weer op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland. In 'De Grote Kleine Treinencompetitie' strijden modeltreinbouwers met hun teams tegen elkaar. Het doel: de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan realiseren.

Liefhebbers die de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via MAX Vandaag.


Er staat een nieuw seizoen van 'De Grote Kleine Treinencompetitie' op stapel. In het programma strijden modeltreinbouwers tegen elkaar. Elke aflevering moet er, aan de hand van een thema, binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden. De tijdsdruk, het samenwerken en het samenvoegen van de verschillende onderdelen maken het elke aflevering weer spannend; doen de lichtjes het, werken de technische onderdelen en blijft de trein rijden? Wie combineert creativiteit het beste met techniek?

Voor het nieuwe seizoen van 'De Grote Kleine Treinencompetitie' zoekt MAX enthousiaste en fanatieke modeltreinbouwers. Wie gaan er, aan het einde van de rit, met De Gouden Locomotief naar huis? Aanmelden kan nu.

'De Grote Kleine Treinencompetitie' is de Nederlandse variant van het succesvolle Britse format 'The Great Model Railway Challenge' op Channel 5, een geliefd programma op de Britse televisie. Jong en oud zijn wekelijks gecharmeerd van de miniatuurwerelden die de deelnemers met veel precisie opbouwen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers