Meer PowNed? Volg NPOW, vol klassiekers

zondag 21 januari 2024

Het veroveren van grond, dat kunnen wij Nederlanders als de allerbeste. Ondertussen is al het land van de wereld al gepikt.

Een bom gooien om je zin te krijgen, vinden we ook wat extreem. Maar bij deze droppen we graag een online bommetje: ons nieuwe YouTube-kanaal: NPOW.


Een tweede account, met nieuwe én oude meuk. Klassiekers die in de vergetelheid zijn geraakt, zijn weer terug te vinden op het wereldwijde web, ditmaal in een online jasje. We weten natuurlijk allemaal dat de televisie langzamerhand een kerkhof aan het worden is, dus we nodigen je graag uit voor dit nieuwe gestichte digitale land, zonder grenzen, volkomen gesticht.

Hier check je de nieuwste documentaires en programma’s zoals 'X Days Outside' en 'Eigen Volk Eerst', maar ook spraakmakende content uit de oude doos. PowNed-klassieker 'Camping PowNed' bijvoorbeeld. Rutger Castricum nam destijds zes gezinnen die door financiële problemen al heel lang niet op vakantie konden mee naar de camping, maar zette ze daar wél aan het werk. Wat dat oplevert? Hysterie, liefde, diepe gesprekken en laaiende ruzies.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers