'Mike & Molly' is maandag nieuw op Comedy Central

zondag 12 november 2023

'Mike & Molly' is een komedie over een echtpaar uit de arbeidersklasse in Chicago die liefde vinden op een bijeenkomst van de Anonieme Overeaters.

Agent Mike Biggs (Gardell) is een goedhartige agent die oprecht wil afvallen. Mike's partner, agent Carl McMillan (Wilson), is een dunne, snel pratende wijsneus die, ondanks zijn plagerijen, Mike aanmoedigt op zijn weg naar slankheid en romantiek. Terwijl hij spreekt op een bijeenkomst van de O.A., ontmoet Mike Molly Flynn (McCarthy), een direct sympathieke lerares uit de vierde klas met een goed gevoel voor humor over haar rondingen.


Voor Molly is het niet makkelijk om slimme keuzes te maken terwijl ze samenwoont met haar sexy oudere zus Victoria (Mixon) en hun moeder Joyce (Kurtz), die allebei pronken met hun moeiteloze figuur terwijl ze hun gezonde eetlust voor haar ogen uitleven. Mike wordt ook geconfronteerd met verleidingen in het restaurant waar hij en Carl vaak komen, waar ze vrienden zijn geworden met een Senegalese ober, Samuel (Nyambi), voor wie diëten een vreemd concept is. Mike en Molly vonden elkaar op de meest onverwachte plaatsen. Nu zullen ze ontdekken waar hun zoektocht naar gezelschap hen zal brengen.

De premiére van 'Mike & Molly' is op 13 november en zie je elke maandag t/m vrijdag om 19.30 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers