Misdaadserie 'Terror Comes To Town' nieuw op discovery+

zondag 13 juni 2021
Foto: © Discovery Benelux 2021

Kermisattracties kunnen spannend en angstaanjagend zijn. Maar soms komt het gevaar uit een hele andere hoek. De aangrijpende misdaadserie 'Terror Comes To Town' vertelt over moordzaken die plaatsvonden in of nabij een kermisterrein.

Zoals de dood van een kermisartiest die bruut vermoord wordt. Iedereen in de hechte kermisfamilie geldt als een verdachte, maar wordt de dader ook gevonden? En wat was diens motief? Ook bezoekers zijn niet altijd veilig.


Zo verdween een 9-jarig meisje plotseling van een kermispark in Long Island en kwam ook de 8-jarige Christin Lamb niet thuis toen ze ’s avonds even naar buiten ging terwijl ze bij haar opa op bezoek was. Opa woonde vlak naast de kermis en had daar ook een stand.

In hoeverre had de kermis met haar vermissing te maken? Waren het artiesten of toevallige voorbijgangers die het op het kleine meisje gemunt hadden? Waar kermisparken doorgaans vrolijke en veilige plekken voor kinderen moeten zijn, leek dat nu niet het geval. Kan de politie de zaak oplossen?

'Terror Comes To Town ', vanaf maandag 14 juni op discovery+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers