Misdaadserie 'Terror Comes To Town' nieuw op discovery+

zondag 13 juni 2021

Kermisattracties kunnen spannend en angstaanjagend zijn. Maar soms komt het gevaar uit een hele andere hoek. De aangrijpende misdaadserie 'Terror Comes To Town' vertelt over moordzaken die plaatsvonden in of nabij een kermisterrein.

Zoals de dood van een kermisartiest die bruut vermoord wordt. Iedereen in de hechte kermisfamilie geldt als een verdachte, maar wordt de dader ook gevonden? En wat was diens motief? Ook bezoekers zijn niet altijd veilig.


Zo verdween een 9-jarig meisje plotseling van een kermispark in Long Island en kwam ook de 8-jarige Christin Lamb niet thuis toen ze ’s avonds even naar buiten ging terwijl ze bij haar opa op bezoek was. Opa woonde vlak naast de kermis en had daar ook een stand.

In hoeverre had de kermis met haar vermissing te maken? Waren het artiesten of toevallige voorbijgangers die het op het kleine meisje gemunt hadden? Waar kermisparken doorgaans vrolijke en veilige plekken voor kinderen moeten zijn, leek dat nu niet het geval. Kan de politie de zaak oplossen?

'Terror Comes To Town ', vanaf maandag 14 juni op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers