Mr. Polska en Henry van Loon in nieuw seizoen 'Van God Los'

dinsdag 15 augustus 2017

'Van God Los' is terug! De misdaadserie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden is komend tv-seizoen te zien bij BNN op NPO 3.

In de eerste aflevering, 'Beverman & Zn' van regisseur Michiel ten Horn, zijn de hoofdrollen voor Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec. In aflevering twee, 'Tot De Dood Ons Scheidt' van regisseur Aaron Rookus, zijn de hoofdrollen voor Martijn Fischer, Saskia Temmink en Margo Verhoeven.


In 'Beverman & Zn' wordt Charley als puber beschuldigd van het seksueel misbruik van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Als de twee jaren later een zakelijk geschil krijgen, besluit de vader zijn zoon alsnog te beschuldigen van pedofilie. In 'Tot De Dood Ons Scheidt' leiden Kristina en Joris een gelukkig leven, totdat Kristina plots op jonge leeftijd begint te dementeren: in haar verwarring raakt ze ervan overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil van hem scheiden. Joris probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen.

De dramaserie 'Van God Los' vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers.

'Van God Los' is een coproductie van BNN-VARA en Pupkin.

'Van God Los IV', vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur bij BNN op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers