MTV en TMF tonen live 'Hope For Haiti'

donderdag 21 januari 2010

In reactie op de vernietigende aardbeving op Haïti produceert MTV Networks 'Hope For Haiti'. Deze wereldwijde tv-marathon zonder reclameonderbrekingen zal worden uitgezonden op MTV, VH1, ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO en CMT op vrijdag 22 januari om 02.00 uur. 'Hope For Haiti' zal ook wereldwijd te bekijken zijn via de internationale kanalen van MTV Networks, CNN en National Geographic.

De wereldwijde telethon zal optredens laten zien van Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, en Sting in New York City; Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift en een groepsoptreden van Keith Urban, Kid Rock, en Sheryl Crow in Los Angeles; en Coldplay, een groepsoptreden door Bono, The Edge, Jay-Z, en Rihanna in Londen. Alle muzikale optredens zullen via iTunes verkrijgbaar zijn voor €0.99 per liedje vanaf zaterdag 23 januari. De opbrengsten komen ten goede aan de 'Hope for Haiti Now' hulporganisaties. 'Hope For Haiti' wordt geproduceerd door Joel Gallen van Tenth Planet Productions in samenwerking met MTV Networks en George Clooney.
 
Als aanvulling op de muzikale optredens, Wyclef Jean in New York City, George Clooney in Los Angeles, en CNN’s Anderson Cooper verslaggevend vanuit Haiti, zullen meer dan honderd van de grootste namen uit de film, televisie en muziekindustrie 'Hope For Haiti Now' steunen door middel van testimonia en het beantwoorden van de telefoon gedurende de telethon.
 
Het Clinton Bush Haiti Fonds en het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties zijn nu ook toegevoegd aan de lijst van hulporganisaties welke zullen profiteren van 'Hope For Haiti Now'. Andere hulporganisaties zijn onder andere Oxfam America, Partners in Health, the Red Cross, UNICEF, en Yele Haiti Foundation. De opbrengsten van 'Hope For Haiti Now' zullen gelijk verdeeld worden tussen de verschillende organisaties. Facebook en MySpace zullen als social media partners proberen zoveel mogelijk donaties te werven en aandacht te vestigen op de tv-marathon.
 
'Hope For Haiti Now' is te zien op vrijdagnacht om 02.00 uur bij MTV en TMF. De show wordt op MTV herhaald op zaterdag om 21.00 uur en op zondag om 20.00 uur.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers